Terug naar de resultaten
Verhuurd
Laat 26 in Alkmaar 1811 EJ

Laat 26

1811 EJ Alkmaar
Vraagprijs € 650,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR

LAAT 26, 1811 EJ ALKMAAR

OMSCHRIJVING
Recent compleet gemoderniseerde winkelruimte van circa 42 m², gelegen aan de Laat in het centrum van Alkmaar. Uw buren zijn o.a. het "GSM en PC Hospital" en Pepe Tatoo. Dit gedeelte van de Laat kenmerkt zicht steeds meer als een van de voornaamste entreegebieden van Alkmaar mede door de komst van de Schelphoek garage en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 42 m² In units vanaf 42 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

LAAT 26, 1811 EJ ALKMAAR

OMSCHRIJVING
Recent compleet gemoderniseerde winkelruimte van circa 42 m², gelegen aan de Laat in het centrum van Alkmaar. Uw buren zijn o.a. het "GSM en PC Hospital" en Pepe Tatoo. Dit gedeelte van de Laat kenmerkt zicht steeds meer als een van de voornaamste entreegebieden van Alkmaar mede door de komst van de Schelphoek garage en de nieuwbouw aldaar. Verder aan de Laat (een van de hoofdwinkelstraten van Alkmaar) treft u o.a. landelijke ketens als Primark en C&A.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn goede (betaald) parkeermogelijkheden. Direct voor de deur en in de nabijgelegen "Schelphoek" garage (500 plaatsen).

HUURPRIJS
€ 650,- per maand, excl. BTW.
Betreft starthuur voor het eerste jaar, vanaf het tweede jaar geldt een huur van € 700,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder wordt contribuant van de nutsleveranciers.

INHOUDSBESCHRIJVING
De ruimte meet ca. 42 m² BVO en is o.a. voorzien van een elektronisch rolluik met bediening vanuit binnenzijde, toilet, pantry, plavuizenvloer en systeemplafond met verlichting.

BESTEMMING
Het perceel bestemd is voor centrumdoeleinden. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

BEREIKBAARHEID
Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is deze locatie goed te bereiken.

MODELOVEREENKOMST
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012 vastgesteld, met gebruikelijke aanvullingen door verhuurder.

HUURTERMIJN
In overleg.

AANVAARDING
In overleg.

BTW (huur)
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

GEVELRECLAME
Het aanbrengen van gevelreclame is toegestaan binnen de gebruikelijke en redelijke normen en in overleg en met goedkeuring van de gemeente Heerhugowaard en verhuurder. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen voor de gevelreclame.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURPRIJSWIJZIGING
het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (201 =100). Gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs wordt omzetbelasting in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is er vanuit gegaan dat huurder voor meer dan 90 % BTW belaste prestaties in het gehuurde zal verrichten.

HUURTERMIJN
In overleg

BETALINGSTERMIJN
Per maand, bij vooruitbetaling, door middel van automatische incasso door verhuurder.

VOORBEHOUD
Aan de inhoud van deze gegevens, welke slechts als informatie bedoeld is, kunnen geen rechten worden ontleend, zodat men zich bij een geschil / verschil nimmer kan beroepen op de inhoud van deze projectinformatie en eventueel hierbij gevoegde(n) bijlage(n). Elke eventuele verhuur dient uitdrukkelijk en schriftelijk te worden goedgekeurd door huidige huurder en verhuurder.

BIJLAGEN
Voor verdere onderliggende stukken kunt u contact met ons opnemen.

COURTAGE
De Heul Vastgoed treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u De Heul Vastgoed derhalve geen courtage verschuldigd.

De Heul Vastgoed
Bram de Heul RT BRE
Comeniusstraat 12
1817 MS Alkmaar
tel. 072 750 73 19
mobiel. 06 44 339 339
email info@deheulvastgoed.nl
website www.deheulvastgoed.nl

Alle door De Heul Vastgoed en verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 42 m² Verkoopoppervlakte 42 m² Frontbreedte 350 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 42 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
42 m²
In units vanaf
42 m²
Verkoop vloeroppervlakte
42 m²
Frontbreedte
350 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.