Terug naar de resultaten
Te huur
Marnixstraat 342 in Amsterdam 1016 XT

Marnixstraat 342

1016 XT Amsterdam
Huurprijs € 228,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

PROJECT
De parkeerplaatsen zijn gesitueerd onder de eind 2015 opgeleverde nieuwbouwontwikkeling "De Makroon" de locatie ligt op de hoek Marnixstraat – Nieuwe Passeerdersstraat en wordt aan de westzijde begrensd door de het water van de Nassaukade Het complex bestaat uit zorgwoningen, appartementen, commerciële ruimten en parkeergelegenheid. Deze info heeft uitsluitend betrekking op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Overige Totale oppervlakte 12 m²
Lees meer

Omschrijving

PROJECT
De parkeerplaatsen zijn gesitueerd onder de eind 2015 opgeleverde nieuwbouwontwikkeling "De Makroon" de locatie ligt op de hoek Marnixstraat – Nieuwe Passeerdersstraat en wordt aan de westzijde begrensd door de het water van de Nassaukade Het complex bestaat uit zorgwoningen, appartementen, commerciële ruimten en parkeergelegenheid. Deze info heeft uitsluitend betrekking op de parkeerplaatsen.

ALGEMEEN
De locatie van ‘De Makroon’ ligt op het scharnierpunt van de Jordaan, Oud-West en Oud-Zuid (omgeving Vondelpark). Het ligt op zeer korte afstand van het Leidseplein.

De entree van de parkeergarage is gesitueerd aan de Marnixstraat. De stallingsgarage is 24 uur bereikbaar en is uitsluitend beschikbaar voor gebruikers van het gebouw en huurders van de parkeerplaatsen. De garage wordt automatisch afgesloten en is toegankelijk middels een keycard/tag.

HUURPRIJS
U dient rekening te houden met een aanvangshuurprijs vanaf € 228,- per parkeerplaats, exclusief BTW en servicekosten per maand (prijspeil 1 oktober 2017).

HUURBETALING
De huurprijs inclusief de BTW en servicekosten dienen tegelijk en bij vooruitbetaling te worden voldaan.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal geen opslag op de huurprijs worden berekend.

BEREIKBAAR
Per auto:
De locatie is voor binnenstedelijke begrippen per auto goed te bereiken. Vanaf de ringweg A10, afslag S106, Cornelis Lelylaan > Surinameplein, Overtoom, Nassaukade, Nieuwe Passeerdersstraat.

Er zijn momenteel nog plaatsen per direct beschikbaar.

Overige condities op aanvraag

Alle door De Heul Vastgoed en verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 228,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 7,50 per maand Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2015 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Overige Totale oppervlakte 12 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Stadskern Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Overige
Categorie
Garagebox
Oppervlakte
12 m²
In units vanaf
12 m²
Verdiepingen
1

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.